E Shtune, 06 Shkurt, 2016

Simptomat dhe Llojet - Çfarë Mjekimi duhet per Alergjite?

Indeksi i artikullit
Simptomat dhe Llojet
Cilat jane simptomat tipike alergji?
Zbuloni se çfarë e shkakton koshere dhe si te trajtoni ato.
Latex alergji
Si mund te ju tregoni dallimin midis syrit trëndafili dhe alergjite sy?
Veza alergji
Alergjia nga Gruri
Shenjat paralajmeruese
Alergjite dhe astma
Alergjia dhe Simptomat
Moderuar alergji Simptomat
Alergjia dhe stinet
Cilat jane simptomat alergjike te rinitit?
Si mund ti gjejme Shkaqet e Alergjis ?
Pse disa persona Kane Vetem Alergjia Sezonale ?
Pse jane Alergjia e mia me te mira ne disa dite dhe keq per te tjerë?
Çfarë Mjekimi duhet per Alergjite?
Terapi efektive
Trajtim per Alergjine?
Alergjia dhe reagimi ndaj saj
Cilat jane simptomat e Anaphylaxis?
Cilat jane complikacionet e zakonshme Anaphylaxis?
Si ështe Anaphylaxis diagnostikohet?
Çfarë ështe Mjekimi per Anaphylaxis?
Si mund te jemi te pergatitur per Anaphylaxis?
Astme dhe Alergjia
Fluturimet Ajrore dhe Alergjite
Cilat jane simptomat me te zakonshme te astma?
Cilat jane argumentet e Paralajmerimit te Hershëm i nje sulm astma?
Kush merr astma?
Astme te perbashkët Shkaktojne:
Si ështe diagnoza astma?
Çfarë Mjekimi duhet per astma?
Droga dhe Astma
Trajtimi i Astmes
Astma Alergjike
Çka duhet te bëni per te ndihmuar kontrollin e astma?
Astma mund te shërohet?
Te gjitha faqet
Çfarë Mjekimi duhet per Alergjite?
Trajtim me te efektshme per alergjive ështe thjesht per te shmangur alergjen. Disa filtra kondicioner mund te heqin 99% e polen ajrore. perballen me maska, te ngjashme me ato te veshur nga kirurgët, mund te reduktojë ndjeshëm sasine e alergjen ju thith jashte shtepisë.

Qofte se ju keni alergji sy, te perpiqen te veshur wraparound ose me sy te zgurdulluar-lloj syze dielli per te mbrojtur syte tuaj nga pollens. nese ju jeni te ekspozuar ndaj polenit, te lajë syte tuaj dhe syze tuaj shpesh me sapun dhe ujë. Cool perdor fasha per lehtesimin e simptomave sy. Pyesni mjekun tuaj per mbi-counter-dhe drogës recete që mund te ofrojne ndihme.