E Shtune, 13 Shkurt, 2016

Simptomat dhe Llojet - Veza alergji

Indeksi i artikullit
Simptomat dhe Llojet
Cilat jane simptomat tipike alergji?
Zbuloni se çfarë e shkakton koshere dhe si te trajtoni ato.
Latex alergji
Si mund te ju tregoni dallimin midis syrit trëndafili dhe alergjite sy?
Veza alergji
Alergjia nga Gruri
Shenjat paralajmeruese
Alergjite dhe astma
Alergjia dhe Simptomat
Moderuar alergji Simptomat
Alergjia dhe stinet
Cilat jane simptomat alergjike te rinitit?
Si mund ti gjejme Shkaqet e Alergjis ?
Pse disa persona Kane Vetem Alergjia Sezonale ?
Pse jane Alergjia e mia me te mira ne disa dite dhe keq per te tjerë?
Çfarë Mjekimi duhet per Alergjite?
Terapi efektive
Trajtim per Alergjine?
Alergjia dhe reagimi ndaj saj
Cilat jane simptomat e Anaphylaxis?
Cilat jane complikacionet e zakonshme Anaphylaxis?
Si ështe Anaphylaxis diagnostikohet?
Çfarë ështe Mjekimi per Anaphylaxis?
Si mund te jemi te pergatitur per Anaphylaxis?
Astme dhe Alergjia
Fluturimet Ajrore dhe Alergjite
Cilat jane simptomat me te zakonshme te astma?
Cilat jane argumentet e Paralajmerimit te Hershëm i nje sulm astma?
Kush merr astma?
Astme te perbashkët Shkaktojne:
Si ështe diagnoza astma?
Çfarë Mjekimi duhet per astma?
Droga dhe Astma
Trajtimi i Astmes
Astma Alergjike
Çka duhet te bëni per te ndihmuar kontrollin e astma?
Astma mund te shërohet?
Te gjitha faqet
Veza alergji
nese ju keni nje alergji vezë, kontrolloni këte liste ushqim per problemet e mundshme.
Arrë alergji

nje alergji kundërvidhë mund te bëhet shume serioze, madje fatale, shpejt. Kjo liste ushqim do t'ju ndihmojë te identifikoni problemet e mundshme.
Peshku alergji

Disa ushqime permbajne papritur peshk. Qofte se ju, Äôve mori nje alergji peshk, këto këshilla do t'ju ndihmojë t'ju mbajtur te sigurt.
Butak alergji

per shumicën e njerëzve me alergji butak, te gjitha butak duhet te shmanget. Shikoni këte liste per te mesuar që ushqime per te shmangur.
Soy alergji

Kjo alergji ështe me e zakonshme ndër foshnje. Nga mosha dy, shumica e fëmijëve te rritet me shpejt ate. Produkteve Gjej me shume rreth simptomat dhe si te shmangur soje.
Sun alergji

meso me teper rreth photosensitivity, ai nje reagim alergjik ndaj diellit. Kliko këtu per me shume.