E merkurë, 10 Shkurt, 2016

Cfar eshte Artriti - Cilat jane simptomat e artritit?

Indeksi i artikullit
Cfar eshte Artriti
Te perbashkët
Disa lloje te artritit
100 lloje te ndryshme te artritit
Cilat jane simptomat e artritit?
Shkaqet e Artritit
Shkaku i artritit
Rreziku i zhvillimit te artritit
Sa i zakonshem ështe Artriti?
Sa i zakonshem ështe Artriti?
Si trajtohet Artriti?
llojet me e artritit
Artriti mund te parandalohet?
Te gjitha faqet
Cilat jane simptomat e artritit?

Llojet e ndryshme te artritit kane simptome te ndryshme dhe simptomat ndryshojne ne ashpersi nga personi ne person. Osteoarthritis pergjithësisht nuk shkakton asnje simptome te perbashkët jashte. Simptomet e llojeve te tjera te artritit mund te perfshijne lodhje, temperaturë, skuqje dhe shenjat e inflamacionit te perbashkët, duke perfshirë:

* Pain
* Ënjtur
* Shtangëti
* Ëmbëlsi
* Skuqje
* Ngrohtesi