E Shtune, 13 Shkurt, 2016

Astme

Astme

Astme ndikon me shume se 20 milion te rritur dhe fëmijë ne SHBA shendeti.info's Guide astme ka te informacionit keni nevojë per te zhvilluar astme juaj plan veprimi, që kështu te mund te jetojne dhe te marr fryme me lehte. meso se si te astma simptome spot, se si te trajtoni astma dhe astme sulmet, se si te perdorin tuaj astma inhalers, dhe me shume. Le te te filloni!
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Ç'ështe astma?

* Quick pergjigjet per Pyetjet juaj astma
* Ç'ështe astma?
* Adult-mesymje astma
* Childhood astma
* Bronkial astma
* Sulmi astma
* Statusi Asthmaticus: Sulmi Ashper astma

Shkaqet & Shkaset

* Shkaqet e astma
* Alergjia dhe astme
* Sinusit dhe astme
Alergjia * Ushqim dhe astme
*-Ushtrimi i detyruar astma
* Urth dhe astme
* Duhani dhe astme
* Infeksionet dhe astme
* Medikamente te tjera dhe aspirina Kjo Maj këmbëz astma

A Ju ne rrezik?

* Astma Faktorët e rrezikut

Parandalimi

* Astma Prevention
* Astma Parandalimi Kur Ju A Alergjia
* Gripit vaksine dhe astme
* Alergji shtena per astme

Simptome & Llojet
Simptomet

* Simptoma astma
* Sulmi simptoma astma
* Pazakonshme simptoma astma

Llojet

* Llojet e astma
* Alergji astma
*-Ushtrimi i detyruar astma
* Kolliteni-Varianti astma
* Astma profesionale (lidhur me punen astma)
* Nate astma (nate astma)
* Kjo Health Kushtet imitator astma

Diagnostifikimi dhe Testet
Diagnoza

* Diagnosing astma
* Astma Specialists
* Astma Doctor: 10 Ju duhet te Pyetjet Pyet

Analizat

* Analizat astma
* Pulmonar Funksioni Testet (Funksioni i mushkërive)
* Alergji Testet per astme

& Treatment Veteqeverisjes Care
Mjekimi

* Astma e Trajtimit
* Astma medikamente
* Inhalers astma
* & Tjera steroid anti-nxitese Droga
* Bronchodilators: Openers udhë ajrore
* Astma Nebulizer (fryme Machine)
* Prednisone dhe astme: Ndalimi nje astme Sulmi

Vete-Care

* Astma Relief
* Duke perdorur nje Peak Flow Meter
* Zhvillimi i nje astme Plani i Veprimit
* Mbajtja e nje astme Ditari
* Menaxhimin e Fëmijës Suaj astme ne Shkollën
* Kontrolli astma Shkaset
* Filtrat e ajrit dhe astme
* Natyrore astma mjeteve juridike
* nje Natyrore astma kurë?

Situatat speciale

* Shtatezania dhe astme

Dita e diten te Jetesës
Ushqimi

* Astma dhe Ushqimi: Çfarë duhet te dini Ju

Ushtrimi

* Me ushtrimin astma

Well-jesh

* Astma Help: te jetosh me astme
* I stresit dhe astme
* Astma dhe Duhani
_displayNameOrEmail_ - _time_ - Remove

_text_