E Shtune, 13 Shkurt, 2016
Indeksi i artikullit
Menopauzë
Simptome & Llojet Simptomet
Komplikimet
Diagnostifikimi dhe Testet Diagnoza
& Treatment Care Mjekimi
Kujdesi
Living & Menaxhimi Living perballuese dhe
Te gjitha faqet

Menopauze

Miliona gra po hyjne perimenopause ose menopauzë. nese jeni fillim menopauzë dhe keni pyetje, ju do te gjeni pergjigjet këtu, duke mbuluar çdo gjë nga menopauzë simptome; mundësite per trajtim menopausal simptome dhe komplikime te lidhura me shëndetin e grave dhe plaken.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Ç'ështe menopauzë?

* Ç'ështe Perimenopause?
* Ç'ështe menopauzë?
* Kuptimi menopauzë: Bazat e
* Web Site Related: Shqyrtimi i avancuar: Autoimmune POF

Shkaqet

* Menopauzë Shkaqet
* Mjekësi Surgical dhe Trajtimit Kjo Shkak menopauzë
* Shkaqet e parakohshme menopauzë
* Web Site Related: Ovarian Ruajtja

Simptome & Llojet
Simptomet

* Menopauzë simptome
* Ngrohjen Up Hot Me Flashes
* A ështe Kjo menopauzë?
Gjinia * Drive dhe menopauzë
* Seksi dhe plakjes: Çfarë ështe Normale, Anyway?
* Hot Flashes, menopauzë dhe ankthi

Kujdes Shenjat

* Menopauzë: Kujdes Shenjat

Llojet

* Parakohshme menopauzë: Çfarë ështe Ai, Çfarë duhet te per Watch
* & Surgical menopauzë nxiti menopauzë
* Postmenopause
* Related Guide: Mashkull menopauzë: Çfarë ështe kjo?
* Web Site Related: Mashkull plakjes Sindromi

Komplikimet

* Gjumi çrregullimeve dhe menopauzë
* Pesha e fitimit dhe menopauzë: A Ka nje lidhje?
* Related Guide: mospermbajtje dhe menopauzë
Gjinia * Pas menopauzë
* A Ju ne nje Rollercoaster?
* Menopauzë dhe Depresioni
* Related Guide: osteoporozën Quiz: percaktoni juaj e rrezikut
* Postmenopause osteoporozën
* Related Guide: osteoporozën Fakte: Merrni Basics
* Menopauzë dhe sëmundje zemre
* Web Site Related: Zemra e Sëmundjeve dhe goditja e rrezikut Faktori Tool
* Zemra e Sëmundjeve Quiz: Çfarë ështe e rrezikut juaj?
* Menopauzë dhe kancerin e gjirit
* Related Guide: Fakte kancerin e gjirit
* Ovarian Kanceri dhe menopauzë

Diagnostifikimi dhe Testet
Diagnoza

* Diagnosing menopauzë

Analizat

* Home menopauzë Testimi Kits: A Ata Kjo vlerë?
* Related Guide: menopauzë dhe FSH Analizat
* Web Site Related: vlerësimit te parakohshme Ovarian Dështimi
* Bone Mineral dendësia Testimi Gjate menopauzë
* Gjoksi Veteqeverisjes provim dhe menopauzë
* Menopauzë dhe Mammogram Testim
Pse * A keni nevojë per nje ekzaminim i legenit?
* Menopauzë sisë dhe Testet


& Treatment Care
Mjekimi

* Menopauzë dhe HRT
* Web Site Related: Perimenopause Mjekimi: Çfarë Punon?
* Menopauzë dhe hormon Replacement
* Hormon Zevendesimi terapisë
* HRT pro & kundrat
* 5 hormon Zevendesimi terapisë Fakte
* Menopauzë simptome Mjekimi
* 8 Natyrore menopauzë Solutions
* Alternative Mjekimi per menopauzë
* Herbs per menopauzë simptome: Jo Ndihme?
Ushtrimi * menopauzë zvogëlon simptomat
* Si te fle me mirë me menopauzë

Kujdesi

* Marrja e Kujdesit Yourself Pas menopauzë
* Health liste per Grate Mbi 40
* Duke folur me doktorin tuaj Rreth menopauzë
* Marrja e Shumica e juaj doktor i Emėrimi

Living & Menaxhimi
Living perballuese dhe

* Pyetjet e bëra me shpesh Rreth menopauzë
* Ushqimi dhe menopauzë: Ushqimi Smart
* I stresit dhe menopauzë: Si te mesoni Relax
* Your Brain menopauzë te hormoneve
* 8 Shkaqet e Nates Sweats: A ështe e menopauzë - Apo diçka tjeter?
* Menopauzë dhe Hot Flashes: Hap nje ose Window I'll gërthas
* Related Guide: Midlife Crisis? Jo, Thanks
* Web Site Related: The Women's Health Nismes ne nje vështrim
* Tiroide dhe menopauzë: konfuz te simptomeve
* Web Site Related: epilepsi dhe menopauzë: Çfarë mund te presësh?
* Related Guide: menopauzë dhe Bone Humbje: Boning Up per te Ardhmen