E Diel, 14 Shkurt, 2016

Crregullime Gjumi

Crregullime Gjumi

Crregullime ne gjume

A posedoni ju ose dikush që njihni vuajne nga nje çrregullim gjum? E eksperteve ne shendeti.info kane zgjedhur me te mirë te informacionit te fle çrregullim shkakton simptome, analiza, trajtimet, dhe mbështetje. Ky Udhëzues shendeti.info Shëndetit do t'ju ndihmojë te gjeni informacion te fle disorder keni nevojë per nje nate paqësore te fle.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Cilat jane çrregullime gjumi?

101 * gjumi
* Raport Special: Probleme gjumi? Ju nuk jeni i vetem.
* Gjumi Needs: Are You Getting Mjaft?
* Gjumi Zakonet: me e rëndësishme se Mendoni Ju
* Gjumi: Fact or fiction?
* Kuptimi i çrregullimeve gjumi 'Shkaqet
* Fëmijët dhe gjumi: Si Much A gjumi Fëmijët kane nevojë?
* Video: Çfarë ështe gjumi juaj personalitetit?

A Ju ne rrezik?

* A ështe gjumi juaj e Karrierës privimit goditjes?
Shtatezania dhe pagjumesi * Shpesh te shkojne krahas
* Pagjumesi, Depresioni, dhe çrregullimeve tjera psikiatrik
* Plakjes mund te shkaktojne pagjumesi kronike
* Kur Aches & shkaktojne dhimbje kronike pagjumesi
* Menopauzë dhe Problemet gjumi
* Gjumi dhe per semundje kronike
* Sindromi i shqetesuar këmbët Shkaqet

Parandalimi

* Si te fle me i mirë
* Udhëtimi Këshilla per te Ndihme Ju gjumi
* Better gjumi Biznes Këshilla per udhëtime
* I stresit-Këshilla per parandalimin e goditjes Nightmares
* Parandalimi Night Terrors
* Këshilla per Parandalimin Bedwetting

Simptome & Llojet
Simptomet

* Common gjumi çrregullimeve simptome
* Gjumi disorder Quiz
* Ju mund te keni nje çrregullim kronik gjumi nese ...
* Pagjumesi simptome
* Gjumi Apnea simptome
* Sindromi i shqetesuar këmbët simptome
* Narcolepsy simptome
* Circadian Rhythm disorder simptome gjumi
* Gjumi REM Sjelljes disorder simptome
* Periodike gjymtyrë Lëvizjes disorder simptome
* Zgjoheni Me nofulla Pain?
* Sleepwalking simptome
* Nata Terrors simptome
* Bedwetting simptome

Kujdes Shenjat

* Pagjumesi: Kur te shkoj tek doktori
* Gërhites: Kur te shkoj tek doktori
* Circadian Rhythm disorder gjumi: Kur te shkoj tek doktori
* Shenjat e gjumi çrregullime ne Fëmijëve
* Sleepwalking: Kur te shkoj tek doktori
* Nata Terrors: Kur te shkoj tek doktori
* Kur A Bedwetting Sugjeroni nje problem?
* Child Bedwetting: Kur do te kërkojë Mjekimi

Llojet

* Ç'ështe pagjumesi?
* Gjumi Apnea
* Sindromi i shqetesuar këmbët
* Periodike gjymtyrë Lëvizjes disorder
* Gërhites Shkaqet
* Gjumi-Related Ushqimi disorder
* Dites Sleepiness (Hypersomnia)
* Dhëmbët i rëndë ne gjumi (Night Bruxism)
* Narcolepsy
* Circadian Rhythm çrregullimeve: Kur juaj shkon Clock Trupi i shtrembër
* Gjumi REM Sjelljes disorder
* Si Ilaçet Alcohol & ndërpresin gjumi
* Parasomnias
* Sleepwalking Shkaqet
* Nightmares
* Nata Terrors
* Child Bedwetting

Diagnostifikimi dhe Testet
Analizat

* Diagnosing pagjumesi
* Diagnosing gjumi Apnea
* Diagnosing këmbët Sindromi i shqetesuar
* Diagnosing periodike te Lëvizjes gjymtyrë disorder
* Diagnosing e Shkak i gërhites
* Diagnosing Narcolepsy
* Diagnosing dites Sleepiness (Hypersomnia)
* Diagnosing Circadian Rhythm disorder
* Diagnosing gjumi REM Sjelljes disorder
* Mjekësi Testet per Fëmijët ne Bedwetting
Gjetja e * Shkak i Sleepwalking

& Treatment Care
Mjekimi

* Trajtimi i çrregullimeve Common gjumi
* Pagjumesi medikamente
* Alternativa e Trajtimit per pagjumesi
* Gjumi Apnea Trajtimit
* Sindromi i shqetesuar këmbët e Trajtimit
* Gërhites e Trajtimit
* 5 gërhites mjetet juridike mund te bëni ju Yourself
* Narcolepsy e Trajtimit
* Dites Sleepiness (Hypersomnia) e Trajtimit
* Dhëmbët bluarje (Night Bruxism) e Trajtimit
* Trajtimi i sjelljes Circadian Rhythm disorder
* Circadian Rhythm disorder medikamente
* Sleepwalking Trajtimit
* Gjumi REM Sjelljes disorder medikamente
* Periodike gjymtyrë Lëvizjes disorder medikamente
* per te sjelljes e Trajtimit Bedwetting
* Drogës e Trajtimit per Bedwetting

Kujdesi

* Gjumi çrregullimeve: 10 Pyetjet per Pyetni juaj Doctor
* A pergjigje te marrë hape gjumi?
* Bëni fushën e mjekësisë gjumi Puna per Ju
* Si do te perdorë nje gjumi Ditari
* Good, gjume i rëndë per fëmijën tuaj
* Good gjumi: A mund te jete ende Ajo Simple?
* Kthehu ne Shkolla: Kthehu te fle

Living & Menaxhimi
Living & perballuese

* 10 Këshilla per te Get Better gjumi
* 10 Këshilla per te Get Your Child te fle
* 10 Këshilla per te lehtesojë këmbët Sindromi i shqetesuar
* Better gjumi, Better Sex
* The Dream Ushqimi: duke humbur Pesha Ndërsa Ju gjumi
* Si te fle Ashtu si nje atlet olimpik
* Tool: Quiz: A Ruining gjumi Ushqimi juaj?
* Gjumi REM Sjelljes disorder: Çka mund te bëni