E Shtune, 13 Shkurt, 2016

Çrregullime ankthi

Indeksi i artikullit
Çrregullime ankthi
A Jeni ne rrezik?
Simptome & Llojet Simptomet
Komplikimet
Kujdesi
Te gjitha faqet

Crregullime ankthi

Ankthi / panik çrregullimeve jane shume te ndryshme nga ankthi normale ne ndjehen herë pas here - me dërrmuese, shume shqetesuese. Ata te prekë rreth 40 milione amerikane te rritur te moshës 18 vjeç dhe me te vjeter (rreth 18%) per çdo vit. Ky udhëzues do t'ju ndihmojë te kuptoni ate që po ndodh, dhe si te ardhme me te mirë per te parandaluar sulme paniku.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Ç'ështe ankthi / Panic?

Çfarë * A çrregullime ankthi?
* Web Site Related: ankthi Statistika

Shkaqet

Stresi kronik * Maj Boost ankthi
* Shkaqet e ankthit