E Premte, 05 Shkurt, 2016

Çrregullime ankthi

Indeksi i artikullit
Çrregullime ankthi
A Jeni ne rrezik?
Simptome & Llojet Simptomet
Komplikimet
Kujdesi
Te gjitha faqet

Crregullime ankthi

Ankthi / panik çrregullimeve jane shume te ndryshme nga ankthi normale ne ndjehen herë pas here - me dërrmuese, shume shqetesuese. Ata te prekë rreth 40 milione amerikane te rritur te moshës 18 vjeç dhe me te vjeter (rreth 18%) per çdo vit. Ky udhëzues do t'ju ndihmojë te kuptoni ate që po ndodh, dhe si te ardhme me te mirë per te parandaluar sulme paniku.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Ç'ështe ankthi / Panic?

Çfarë * A çrregullime ankthi?
* Web Site Related: ankthi Statistika

Shkaqet

Stresi kronik * Maj Boost ankthi
* Shkaqet e ankthit

A Jeni ne rrezik?

* Sipas Presioni: Çfarë ështe nje Panic Sulmi?
* Quiz: ankthi simptome
* Trajtimi Me ankthi?
* Frika e Publike Duke folur Hardwired
* Related Guide: Depresioni dhe ankthi
* Moshuar Mental Health Problemet Shpesh humbura
* Related Guide: Fëmija juaj dhe ankthi: Stresi fillon Shkolla e hershme

Parandalimi

* Parandalimin e ankthit
* perballuese me Stresi
* Video: Si ta çlirojë Stresi
* Menaxhimin e ankthit

Simptome & Llojet
Simptomet

* A ështe Ai Depresioni disorder apo ankthi?
* Ankthi Sulmi simptome: Kur merr Kontrollit shqetesim
* Panic Attack simptome

Kujdes Shenjat

* Ankthi Sulmi simptome
* Duke njohur Childhood Depresioni, ankthi

Llojet

* Ç'ështe Panic disorder?
* Ankthi i pergjithësuar disorder
* Ngulët-maniakal disorder
* Vetem i turpshëm apo ankthi Social disorder?
* Kuptimi Social ankthi
* Kuptimi ankthi & Sulmet Panic
* The Frika Faktori: Phobias
* Posttraumatic Stresi disorder (PTSD)
* Related Guide: Fëmijët Ndarja ankthi & disorder
* Web Site Related: Children & Phobias
* Web Site Related: Fëmijët dhe ankthi
* Web Site Related: Children & Social ankthi disorder
* Web Site Related: Children & Panic Sulmet

Komplikimet

* Ankthi ne Pune: A e Karrierës-goditjes Kushti
* Varur personalitetit disorder
* Vet-lëndimit
* Trichotillomania

Diagnostifikimi dhe Testet
Diagnoza

* Marrja e nje Diagnostifikimi: Panic & çrregullime ankthi
* Kapercimi ankthi: 10 Pyetjet per Pyetni juaj Doctor

& Treatment Care
Mjekimi

* Duke marrë hapat e parë
* Video: ankthi Mjekimi ështe çelësi
* Medikamente e perdorura per te çrregullimeve Silleni Mental: e di Options
* & Terapisë ankthi
* Hipnozë per ankthit
* Related Guide: Alternativa e Trajtimit per ankthi & Depresioni
* Natyrore mjetet juridike per çrregullime ankthi

Kujdesi

* Getting Help: Gjetja e nje terapeut
* Web Site Related: Gjeni nje terapist ne zonen tuaj
* Web Site Related: ankthi ne disorder Family
* Web Site Related: ankthit ne nje Fëmijës: ndihmoni Kids perballuar

Living & Menaxhimi
Living perballuese dhe

* Ballafaqimin me ankth
* perballuese me Pune i stresit?
* Ankthi Support Groups
* Web Site Related: ankthi ne Pune: te drejtat tuaja
* perballimin e turp e Sëmundja Mendore
* Menaxhimi i stresit
* Web Site Related: Kapercimi Test ankthi
* Menaxhimin e zemerimit