E Premte, 12 Shkurt, 2016

Efektet Anesore - Marramendje

Indeksi i artikullit
Efektet Anesore
Stomak dhe probleme oreksi
Vështirësia e te Fjeturit
Problemet e Rritjes
Ndryshimet emocionale
Marramendje
Raportet e Vetevrasjeve
Te gjitha faqet

Marramendje

Marramendje mund te ndodhë kur ADHD dozë medikamente ështe teper e larte, Sogn shënime. nese fëmija juaj merr njoftim mendte, kane pini fluids fëmijës tuaj dhe per te marrë fëmijën tuaj e tensionit te kontrollohen menjeherë. nese kjo ështe normale, provoni këte tip:

* Bisedoni me doktorin. Ajo mund te jete kohë per te kaluar ne nje mjekim te release-sheshoj e highs dhe lows ilaçe ne nivelet ne gjak, Sogn thote.

Pështjellë, lodhje

Me nonstimulant drogës Strattera, lodhje te tepruar dhe te perzier jane te zakonshme ne anen efektet e para disa javësh. per ta ndihmuar fëmijën te ndërtuar nje tolerancë ne ilaçe, te perpiqen këto këshilla:

* Fillo me nje dozë te ulët. Increase the dose by a small amount every one to two weeks.
* Ndrysho dosing. Jepi dozë te naten - ose ndajë dozë ne mengjes dhe pasdite dosages