E merkurë, 10 Shkurt, 2016

Fibromyalgia

Fibromyalgia

Fibromyalgia shpesh ështe nje kusht i keqkuptuar dhe misdiagnosed. neshendeti.info , ju do te merrni informacion me te fundit rreth fibromyalgia simptomeve, diagnozat, trajtimi dhe, duke perfshirë çdo gjë nga ilaçet dhe terapite per te bimor diete. Gjithashtu, mesojme se si ndikon fibromyalgia gjithçka nga seksi dhe shtatzënisë te fle - dhe te mesoni se si mund te ndjehen me mirë dhe me aktiv te jete persëri.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Bazat

* Ç'ështe Fibromyalgia?

Shkaqet

* Fibromyalgia Shkaqet
* Fibromyalgia dhe Depresioni

Simptome & Llojet
Simptomet

* Fibromyalgia simptome
* Fibromyalgia Health Kontrollo
* Fibromyalgia Tender Points
* Fibromyalgia Pain
* Fibromyalgia dhe lodhje
* Fibromyalgia dhe gjumi

Diagnostifikimi dhe Testet
Diagnoza

* Diagnostifikimi dhe Misdiagnosis
* Gjetja e drejta Doctor

& Treatment Care
Mjekimi

* Fibromyalgia Trajtimit
* Medikamente
* Cymbalta
* Lyrica
* Fizike terapisë
* Mjekësi marihuane

Faqja e mjeteve juridike
Mjekimi plotesuese

* Herbs dhe Shtesa
* Plotesuese e Trajtimit

Ushqimi

* The Connection Ushqimi

Ushtrimi

* & Fibromyalgia Ushtrimi

perballuese

* Këshilla per perballimin
* Fibromyalgia dhe Seksi
* Fibromyalgia dhe Shtatzënia
* Pune dhe Disability