E Shtune, 13 Shkurt, 2016

Hipertensioni

Hipertensioni

Tension te larte, i njohur gjithashtu si hipertensionit, prek miliona - madje edhe fëmijët dhe adoleshencë. shendeti.info e tensionit te larte Guide ka te gjitha informatat që ju duhet per te kuptuar dhe per te menaxhuar presionin e gjakut tuaj. meso per te gjitha shkaqet, simptomat, diagnozën, trajtimin dhe parandalimin. Edhe zbuloni menyra natyrore per te menaxhuar tuaj tensioni i gjakut dhe qëndrojne mirë. Le te te filloni!
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Tension te larte Basics

* Ç'ështe tensionit te larte?
* Systolic dhe Diastolic

Shkaqet

* Tension te larte Shkaqet
* Kjo medikamente Maj Rritja e presionit te gjakut

A Ju ne rrezik?

* Prehypertension
* Tensionit te larte e rrezikut Faktorët
* Burrat dhe hipertensionit: A Young Men ne rrezik?
* Video: "Salt hormon": Re clue te tensionit te larte e rrezikut
* Web Site Related: tensionit te larte ne Fëmijëve

Parandalimi

* Tension te larte Prevention

Simptome & Llojet
Simptomet

* Health Check: Si Well A Ju Menaxhimi i hipertensionit juaj?
* A ka simptoma te tensionit te larte?

Kujdes Shenjat

* Hypertensive Krizës së
* Tension te larte: "Kur do te thërrasë juaj Doctor

Llojet

* Ç'ështe mesëm hipertensionit?
* Prehypertension: The New disorder e 'shėndetshėm' te rriturit

Komplikimet

* Tension te larte dhe Atherosclerosis
* Goditja dhe hipertensionit
* Hipertensionit dhe sëmundje zemre
* Veshkave e Sëmundjeve dhe hipertensionit
* Tension te larte dhe Syri i Sëmundjeve
* Tension te larte dhe Diabetes
* Preeclampsia: tensionit te larte dhe Shtatzënia
* Related Guide: Sindromi Metabolic dhe tension te larte
* Tension te larte dhe mund te ngrerë mosfunksionim

Diagnostifikimi dhe Testet
Diagnoza

* Diagnosing tension te larte

Analizat

* Analizat per tension te larte
* Si A Blood Pressure matet?

& Treatment Care
Mjekimi

Mjekimi i hipertensionit *: juaj e di Options
* Duhani dhe tension te larte: shkelmim i Habit - Zemra juaj per
* Gjakut dhe Ushtrimi Presioni: A Little ul nje Lot
* Tension te larte Ushqimi
* Trajtimi i stresit dhe hipertensionit
* Medikamente te Silleni hipertensionit
* Video: New 'stimuluesin' Could Ndihme tension te larte
* Plotesuese dhe Alternativa Mjekimi per hipertensionit
* Meditim: nje Natyrore Ndihma per tensionin e larte te gjakut?
* A mundet nje 'PET' Prescription Ulët te gjakut Presioni i juaj?

Kujdesi

* Vazhdim deri Kujdesit per tension te larte
* Menaxhimin e hipertensionit:-ne Home Blood Pressure Monitorimi
* Tension te larte Ilaçet Udhëzime: Çfarë doni te di

Living & Menaxhimi
Living perballuese dhe

* 8 Pyetjet per Pyetni juaj Doctor Rreth tension te larte
* 10 Pyetjet e bëra me shpesh Rreth hipertensionit
Lëng grejpfruti *: A ështe e prekin Ilaçet juaj?
* 5 Këshilla mbi Reduktimi Salt harxhim
* Related Guide: Këshilla per Pas dash Ushqimi