E Premte, 12 Shkurt, 2016

Simptomat dhe Llojet

Indeksi i artikullit
Simptomat dhe Llojet
riperseritja e kancerit ne gji
Te gjitha faqet

Simptomat dhe Llojet

Gunga gjirit nuk jane vetem shenje e mundshëm te kancerit te gjirit, dhe shumica e gunga gjirit nuk jane kancer. Lexo per shenjat, simptomat, si dhe llojet e kancerit te gjirit.
Simptomat
Cilat jane simptomat e kancerit ne gji?

Ky artikull ështe nje pasqyrë te shkurter te simptomeve kancerit te gjirit.
Shenjat paralajmeruese
Shenjat e mundshme Paralajmerimit Kanceri i gjirit

Lexo per shenjat paralajmeruese te mundshme te kancerit te gjirit. Por mos hidhen ne perfundime; diagnoza e kancerit te gjirit duhet te bëhet nga mjekët.
Llojet
Invasive Breast Cancer

Kanceret invazive e gjirit jane perhapur pertej ducts qumesht dhe qumesht-marrjes gjëndra te indeve te tjera te gjirit. Kjo Lidhje do te keni nje web faqe që shpjegon se kanceri i gjirit pushtuese.
Related Web Site: Sëmundjeve Paget te dalë

Lexuar ne lidhje me sëmundje Paget te dalë, nje forme e rrallë e kancerit te gjirit.


persëritjen Breast Cancer

Kanceri i gjirit persëritje (kthim) ështe e mundur pas trajtimit, dhe kjo nuk ka gjithmone do te ktheheshin ne gji. Ky artikull i hollësishëm ështe mbi te gjitha kanceri i gjirit persëritje.
Breast Cancer in Young Women

Kanceri i gjirit ështe parë ne pergjithësi ne grate pas menopauzës. Por ajo mund grevë shume me herët. meso per kancerin e gjirit ne femrat e reja.
Breast Cancer in Shtatzënia

Kanceri i gjirit gjate shtatzanisë ështe shume e rrallë. Por kjo mund te ndodhë. meso se si kanceri i gjirit ne shtatzëni ështe trajtuar.
Male Breast Cancer

Shumica dërrmuese e pacienteve te kancerit te gjirit jane gra. Por çdo vit, rreth 1.700 burra te SHBA te merrni kancerin e gjirit. Ky artikull ka fakte te kancerit te gjirit meshkuj.
Inflamator Breast Cancer

Kanceri i gjirit inflamator ështe nje lloj i rrallë e kancerit te gjirit ne te cilën te gjirit duket i fryrë dhe i perflakur. Nuk ka gjithmone te perfshijë nje pete. mesoni me shume per kancerin e gjirit inflamatore.
Komplikimet
Trajtimi Side Effects

Trajtimet Kanceri i gjirit jane ilaç i fuqishëm dhe mund te kene efekte anesore. Lexuar ne lidhje me efektet e zakonshme e kancerit te gjirit trajtim palë.
Lymphedema dhe kancerit ne gji

Lymphedema ështe i parregullt lëng ndërtojë-up, zakonisht ne te armeve apo këmbët, dhe ajo ka nevojë per trajtim te shpejte. mesoni rreth lymphedema dhe kancerin e gjirit.
Pjellori dhe Breast Cancer Treatment

Trajtimet Kanceri i gjirit mund te ndikojne ne aftesine e grave te reja e te mbajne fëmijët. meso se si se kjo çështje mund te adresohen.