E Diel, 07 Shkurt, 2016

Kanceri i gjirit

Indeksi i artikullit
Kanceri i gjirit
Parandalimi
Llojet
Analizat
& Treatment Care Mjekimi
Kujdesi
Te gjitha faqet

Kanceri i gjirit

Kancerin e gjirit ështe me e zakonshme e kancerit ne femrave, me perjashtim te kancerit te lëkurës, dhe e tyre nr 2 shkaktojne kancerin e vdekjes (pas kancerit te mushkërive). Young ose vjeter, mashkull ose femer, ky udhëzues ka fakte kancerin e gjirit, te dhëna, dhe burimet per ju.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Ç'ështe kancerin e gjirit?

* Fakte kancerin e gjirit
* Cilat jane Fazat e kancerin e gjirit?
* The Normal gjoksi

Shkaqet

* Çfarë Shkaqet kancerin e gjirit?

A Ju ne rrezik?

* Pasqyrë e kancerin e gjirit Faktorët e rrezikut
* Gjenetike kancerin e gjirit Faktorët e rrezikut
* Testimi per kancerin e gjirit Genes
* Gara, etniciteti dhe kancerin e gjirit i rrezikut
* Hormon Zevendesimi terapisë dhe kancerin e gjirit i rrezikut
* Lindjet Kontrollit pilula e rrezikut dhe kancerin e gjirit
* Alkooli dhe kancerin e gjirit i rrezikut