E Diel, 14 Shkurt, 2016

Kanceri i gjirit

Indeksi i artikullit
Kanceri i gjirit
Parandalimi
Llojet
Analizat
& Treatment Care Mjekimi
Kujdesi
Te gjitha faqet

Kanceri i gjirit

Kancerin e gjirit ështe me e zakonshme e kancerit ne femrave, me perjashtim te kancerit te lëkurës, dhe e tyre nr 2 shkaktojne kancerin e vdekjes (pas kancerit te mushkërive). Young ose vjeter, mashkull ose femer, ky udhëzues ka fakte kancerin e gjirit, te dhëna, dhe burimet per ju.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Ç'ështe kancerin e gjirit?

* Fakte kancerin e gjirit
* Cilat jane Fazat e kancerin e gjirit?
* The Normal gjoksi

Shkaqet

* Çfarë Shkaqet kancerin e gjirit?

A Ju ne rrezik?

* Pasqyrë e kancerin e gjirit Faktorët e rrezikut
* Gjenetike kancerin e gjirit Faktorët e rrezikut
* Testimi per kancerin e gjirit Genes
* Gara, etniciteti dhe kancerin e gjirit i rrezikut
* Hormon Zevendesimi terapisë dhe kancerin e gjirit i rrezikut
* Lindjet Kontrollit pilula e rrezikut dhe kancerin e gjirit
* Alkooli dhe kancerin e gjirit i rrezikut

Parandalimi

* Kancerin e gjirit Parandalimi
* Tamoxifen per kancerin e gjirit Parandalimi
* Evista per Parandalimin kancerin e gjirit?
* Parandaluese Mastectomy

Simptome & Llojet
Simptomet

* Cilat jane simptomat e kancerin e gjirit?

Kujdes Shenjat

* Kujdes Shenjat e mundshme kancerin e gjirit

Llojet

* Pushtuese kancerin e gjirit
* Web Site Related: Paget e Sëmundjeve te thimth
* Kancerin e gjirit persëritje
* Kancerin e gjirit ne Young Women
* Kancerin e gjirit ne Shtatzënia
* Mashkull kancerin e gjirit
* Nxitese kancerin e gjirit

Komplikimet

* Trajtimi Side Efektet
* Tool: kimioterapia dhe anemi
* Lymphedema dhe kancerin e gjirit
* Pjellshmerisë dhe kancerin e gjirit Mjekimi

Diagnostifikimi dhe Testet
Diagnoza

* Kancerin e gjirit Zbulimi
* Kancerin e gjirit Shqyrtimi: Çfarë Kind dhe Kur?

Analizat

* Gjoksi Veteqeverisjes ekzaminim
* nje ekzaminim klinik gjoksi
* Mammogram
* Kuptimi i Mammogram Rezultatet
* Video: mbijetuar Mammography
* Gjoksi ultratingull
* Gjoksi MRI
* Gjoksi biopsi
* Minimalisht pushtuese gjoksi biopsi
* Sentinel Nyja biopsi
* Ductal Lavage

& Treatment Care
Mjekimi

Çfarë * A e Trajtimit per kancerin e gjirit?
* Best Zgjedhja juaj kancerin e gjirit Mjekimi
* Tool: Health Check kancerin e gjirit
* Kancerin e gjirit te Kirurgjisë
* Kimioterapia
* Kimioterapia dhe kancerin e gjirit: Informacion i detajuar
* Radiacionit per kancerin e gjirit
* Hormon terapisë
* Droga hormon terapisë per kancerin e gjirit
* Hormon terapisë per kancerin e gjirit Fakte
* Biologjike terapisë per kancerin e gjirit
* Herceptin
* Bone transplatimin palcë e drurit
* Kancerin e gjirit Mjekimi nga Faza
* Pas kancerin e gjirit Mjekimi: Ndiqni-Up Care
* Trajtimi i shpeshte kancerin e gjirit
* Web Site Related: Alternative Medicine dhe terapite plotesuese per kancerin e gjirit* Dyte per kancerin e gjirit Opinion Diagnostifikimi
Mjekët * kancerin e gjirit
* per tu bere proaktiv Cancer Patient
* Rreth Mjekët Pyetjet per kancerin e gjirit?
* 11 Pyetjet per Pyetni Mjekësi Oncologist
* 10 Pyetjet per kancerin e gjirit Pyetni Kirurg
* Web Site Related: Ushtrimet per kancerin e gjirit nga Rimekëmbjes Kirurgjisë
* 10 Pyetjet per Pyetni Radiacionit Oncologist

Clinical Trials

* Kancerin e gjirit Clinical Trials
Gjetja e nje * kancerin e gjirit Clinical Trial

Living & Menaxhimi
Living perballuese dhe

* Menaxhimi i Kancerit lodhje
* Gjoksi Rindërtim Kirurgjisë
* Gjate Ushtrimi ushqyerit dhe kancerin e gjirit Mjekimi
* Gjate Ushqimi drejta Cancer Treatment
* Making Sense of New Research kancerin e gjirit
* Martesa, Dating, dhe kancerin e gjirit
* Relative shoku apo me kancerin e gjirit?
* Gaj's Guide per kancerin e gjirit
* Veshje kancerin e gjirit: bras, shalle, kinkalerira, dhe me shume
* Pas Living kancerin e gjirit Mjekimi perfundon
* perballimin e Frika persëritjen e kancerin e gjirit