E Shtune, 06 Shkurt, 2016

Sëmundjet e zemres

Indeksi i artikullit
Sëmundjet e zemres
Shkaqet
Parandalimi
Simptome & Llojet Simptomet
Llojet
Diagnostifikimi dhe Testet Diagnoza
& Treatment Care Mjekimi
Living & Menaxhimi Living perballuese
Te gjitha faqet

Semundjet e zemres

nese jeni duke u perpjekur per te mesuar ne lidhje me sëmundje zemre, kam shume te ngjarë te jeni me te gjitha llojet e informacionit. Këtu ka nje udhëzues per t'ju ndihmuar te gjeni te keni nevojë per fakte, kur keni nevojë per ta. Ju do te gjeni lidhje per sëmundje zemre shkaqe, simptoma, analiza, trajtimet, mbështetje, dhe me shume.
Vështrim i pergjithshëm & Fakte
Çfarë ështe sëmundje zemre?

* Si e Zemrës Punon
* Cila ështe sëmundje zemre?

Shkaqet

* Atherosclerosis
* Web Site Related: Faktorët e rrezikut per sëmundje zemre

A Ju ne rrezik?

* Faktorët e rrezikut per sëmundje zemre
* Homocysteine
* Femrat dhe sëmundje zemre
* Web Site Related: Zemra e Sëmundjeve dhe Afrikane-amerikane Grave
* Web Site Related: Zemra e Sëmundjeve dhe Latinas
* CRP dhe sëmundje zemre
* Related Guide: Pain Relievers dhe sëmundje zemre
* Web Site Related: Depresioni dhe sëmundje zemre
* Web Site Related: hipertensionit dhe Afrikane-amerikaneve
* Web Site Related: tensionit te larte ne Shtatzënia
* Metabolic Sindromi
* Web Site Related: Diabetes dhe sëmundje zemre
* Web Site Related: tensionit te larte dhe sëmundje zemre e rrezikut

Parandalimi

* Cholesterol dhe sëmundje zemre
* Ulët e tensionit te larte
* Zemra e Sëmundjeve dhe Ushqimi
* Video: High Cholesterol? Merr e drejta stervitje
* Zemra dhe Parandalimin e Sëmundjeve Ushtrimi
* Quit Smoking!
* Stresi dhe sëmundje zemre
* Alkooli dhe sëmundje zemre
* Antioxidants, Vitamina E dhe sëmundje zemre
* Hormon Zevendesimi terapisë dhe sëmundje zemre

Simptome & Llojet
Simptomet

* Zemra simptomat e Sëmundjeve

Kujdes Shenjat

* Kur do te thërrasë doktori
* Web Site Related: Heart Atak Kujdes Shenjat
* Web Site Related: Femrat dhe simptome sëmundje zemre
* Angina

Llojet

* Arteria koronare Sëmundjeve
* Tool: CAD
* Heart Atak
* Parregullta Heart Rhythm
* Atrial rrahje te shpejta te zemrës
* Tool: Heart Rhythm çrregullimeve
* Heart Valve Sëmundjeve
* Patent Ductus Arteriosus
* Vdekja e papritur i zemrës
* Kongjenitale sëmundje zemre
* Zemra e Sëmundjeve muskul
* Dilated Cardiomyopathy
* Hypertrophic Cardiomyopathy
* Kufizuese Cardiomyopathy
* Pericarditis
* Perokardit shfrim
* Marfan Sindromi

Diagnostifikimi dhe Testet
Diagnoza

* Zemra e Sëmundjeve Diagnoza

Analizat

* The Basics of EKG
Kraharori * X-Ray
* Stresi Test
* Pjerrem Tabela Test
* Echocardiogram
* Catheterization kardiak
* Electrophysiology Test
* CT Scan Zemra
* Myocardial biopsi
* Zemra MRI
* Pericardiocentesis

& Treatment Care
Mjekimi

* CPR
* Automated Defribrillators jashtme
* Zemra e Sëmundjeve medikamente
Procedurat Surgeries * &

Kujdesi

Zemra e Sëmundjeve * Ilaçet
* Zemra Kirurgjisë Rimekëmbjes
* Mbani Deri Me Heart medikamente
* pergatitjen Zemra e urgjencës
* Caregiver Burnout
* Caregiver Stresi
* Feja dhe e Zemrës


Living & Menaxhimi
Living perballuese

* Me Living Zemra e Sëmundjeve
* Kardiak Rehab
* Zemra-shėndetshėm Gatim
* Safe Ushtrimet per sëmundje zemre